1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.63 în afară de 5)
Loading...

Resident slot este o șansă de a obține statutul de cel mai norocos spion care a efectuat un jaf legendar și a salvat o frumoasă operatoare de radio.

Una dintre companiile de top din sfera jocurilor de noroc online – Igrosoft – a creat următorul joc de păcănele splendid, cu o interfață simplă și o intrigă incredibil de captivantă.

Interfața jocului arată ca un ecran de calculator vechi. Deși caracteristicile de joc cool depind de estetica vizuală, nu te va deranja să te uiți la simbolurile amuzante de spionaj și la cele legate de temă.

Resident slot are 5 role și 9 linii de plată. Pariurile pot fi alese pentru fiecare linie de plată în parte. Toate butoanele sunt situate în partea de jos a ecranului, iar tu vei învăța navigarea în câteva minute. Puteți alege cel mai mare pariu de 225 de credite, făcând clic pe butonul “Bet Max”. “Start” lansează jocul, în timp ce “Autoplay” va activa rotirea automată a rolelor, care poate fi oprită manual.

Nou-veniților li se recomandă să încerce Resident slot în versiunea demo: veți primi 1000 de credite virtuale. În plus, ar trebui să vă familiarizați cu tabelul de plăți: acesta oferă informații de bază despre combinațiile câștigătoare și simboluri. Navigarea este intuitivă, astfel încât veți elabora rapid o strategie norocoasă.

Resident slot are combinații câștigătoare care se formează pornind atât de pe rolele din stânga, cât și de pe cele din dreapta, spre deosebire de alte sloturi.

Puteți culege beneficii de la toate simbolurile, inclusiv:

  • Un stingător de incendiu roșu este un simbol wild care poate înlocui toate celelalte imagini de pe câmpul de joc și îți poate multiplica câștigurile cu x100 – x2000.
  • Strongbox este un simbol Scatter: dacă obțineți trei astfel de imagini, veți activa un joc bonus.
  • Simbolul Coin este cel mai valoros simbol, deoarece vă poate multiplica pariul cu x5000!
  • Curelele de umăr vă vor aduce o multiplicare a pariului de până la x500.
  • Cinci mitraliere care formează o linie vă vor înmulți pariul cu 200.

Alte simboluri comune, dar nu atât de benefice, includ o medalie, o mască de gaz, o carte albastră și un pistol.

Jocul Risk

Dacă doriți să vă dublați câștigurile, să încercăm un joc de risc. Acesta este standard: trebuie să ghicești care dintre cele patru cărți este mai mare decât cea a dealerului. Dacă găsești o carte egală cu cea a dealerului, câștigurile tale rămân la fel.

Joc bonus

Un super joc grozav adaugă zest la Resident slot. Va trebui să deschideți 4 casete de valori fără să o atingeți pe a cincea. Dacă reușești să le ghicești corect, vei intra într-un super joc bonus și o vei găsi ascunsă pe Kate, o femeie operator radio. Aici îți va fi de folos extinctorul: poate combate focul și te poate salva în jocul bonus. Dacă alegeți ușa corectă, veți obține un jackpot.

Resident slot este marea ta șansă de a deveni un spion foarte cool.