1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.57 în afară de 5)
Loading...

Keks  slot este o ocazie excelentă de a te scufunda într-un basm care a fost dezvoltat de compania Igrosoft.

De asemenea, interfața nu provoacă nicio dificultate. Există 5 role și 9 linii de plată. Cinci dintre ele participă la joc. Trebuie să alegeți un număr impar de linii și să pariați pentru fiecare dintre ele. Cu cât pariați mai mult, cu atât mai mare va fi câștigul. Acesta poate fi de la 1 la 25 de credite. Într-un singur joc puteți cheltui până la 225 de credite.

Fiecare jucător poate activa AutoPlay prin ajustarea setărilor necesare. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a nu apăsa tot timpul același buton. Jocul va fi lansat în modul automat în funcție de setările stabilite de jucător. Cu toate acestea, dacă folosiți AutoPlay, nu există posibilitatea de a dubla premiul. Dacă doriți să vă dublați câștigurile, trebuie să lansați procesul de joc obișnuit.

Pentru a câștiga, trebuie să adunați cel puțin 3 simboluri identice. Numărătoarea începe din partea stângă spre dreapta, de la rolele cele mai exterioare. Butonul “Ajutor” deschide fereastra de ajutor. Veți vedea mărimea multiplicatorului în funcție de numărul de simboluri apărute și puteți studia regulile de joc. Acestea sunt destul de simple și clare.

Simbolurile Keks slot

Cea mai semnificativă pictogramă din joc este pisica neagră. Dacă colectați 5 imagini ale acesteia, vă va crește pariul în 5000 de ori. Dacă există trei și patru imagini, pariul dvs. va fi înmulțit cu 200 și 1000, în consecință.

În ceea ce privește celelalte simboluri, și acestea vă oferă un oarecare profit:

  • personajul principal – Keks – îți va înmulți pariul cu 100, 500 și 2000;
  • pictogramele cu ace de rulare și aluat garantează înmulțirea cu 2, 3 sau 10;
  • acordeonul vă mărește pariul de 3, 5 sau 20 de ori;
  • covrigii – cu 5, 10 sau 50;
  • samovarul – cu 20, 50 sau 200;
  • balalaika – cu 10, 30 sau 100;
  • o oală – cu 30, 100 sau 500.

Înmulțirea are loc dacă există 3, 4 sau 5 pictograme pe o linie de plată pe care ai făcut un pariu. Nu este dificil să faci o combinație câștigătoare. Keks este un simbol wild aici. Acesta poate înlocui orice altă pictogramă. Excepție fac pisica neagră și sobele. Sobele pot rula jocul bonus.

Jocuri bonus și jocuri de risc la Keks slot

Pictogramele Sobe, dacă sunt trei sau mai multe, deschid un câmp, unde jucătorul trebuie să determine secvența de deschidere a Sobei prezentate. Există 5 dintre ele. Dacă jucătorul a găsit masa, runda continuă. Dacă jucătorul vede fumul, jocul se oprește. Sarcina este de a găsi un Keks în sine. Pentru fiecare etapă trecută primiți o recompensă.

Dacă ați câștigat o rundă, vi se oferă un super joc bonus. Trebuie să găsiți un Keks itself. Dacă dați răspunsul corect, pariul dvs. va fi înmulțit de la 50 la 500.

Jucătorul poate rula un joc de risc la Keks slot. Veți vedea 5 cărți. Dealerul ar trebui să deschidă prima carte, iar jucătorul ar trebui să aleagă una dintre cele rămase. O persoană care alege cartea cea mai mare câștigă. În cazul în care utilizatorul a reușit, premiul se va dubla.

Cu siguranță vă va plăcea Keks slot, deoarece are reguli foarte simple și o interfață perfectă.