1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.60 în afară de 5)
Loading...

Slotopol slot este o lume a antrenamentului și a unui noroc incredibil, pe care îl poți controla doar în acest joc.

Toți cei care sunt familiarizați cu industria jocurilor de noroc știu cu siguranță despre aparatul de jocuri de noroc Slotopol. Anterior, acest model popular a fost răspândit pe scară largă în cazinouri, cluburi de noapte, pub-uri, karaoke și alte astfel de locuri. Fiecare doritor putea avea acces cu ușurință la așa-numitul aparat original “E”, care a fost numit astfel din cauza simbolurilor care oferă jackpot. Toată lumea avea ocazia să se lupte cu aparatul încercând să-și prindă norocul de coadă.

Acum este momentul să vă reîmprospătați amintirile, care s-au pierdut odată cu mersul inexorabil al timpului.

Slotopol slot este un joc virtual bazat pe o serie de sloturi populare de la compania Mega Jack, cu o rotire verticală a rolei. Jocul este încă popular atât printre utilizatorii experimentați, cât și printre cei noi, deoarece are tot ceea ce îi atrage pe oameni:

  • O intrigă captivantă și interesantă;
  • Cărți luminoase și colorate;
  • multiplicatori de plată mari;
  • Multe linii și pariuri dublate;
  • Multe jocuri bonus;
  • Simplitate și comoditate în utilizare.

Datorită acestei liste, mulți jucători profesioniști preferă să folosească exact acest slot de mulți ani.

Tema Slotopol slot acoperă vacanța pe plajă, fructele și starea de spirit de vară. O astfel de stilistică îi oferă utilizatorului posibilitatea de a se cufunda în lumea entuziasmului și a zilelor însorite.

După ce a făcut o depunere, meniul de joc se deschide în fața utilizatorului. Primul pas – cantitatea de linii de joc, maximul este de 21. Combinațiile sunt construite în mod standard de la stânga la dreapta, pentru a începe jocul faceți clic pe butonul “Start”.

Butonul “Bet” îi permite jucătorului să aleagă mărimea pariului. Creditele disponibile sunt afișate în partea dreaptă a ecranului – este bankroll-ul dumneavoastră. Ar trebui să observați cu atenție câte credite aveți înainte de a face un pariu. Cu cât pariați mai mult, cu atât mai multe credite vor fi luate din contul dumneavoastră. În același timp, posibilitatea de a câștiga devine mult mai mare.

Cea mai importantă recomandare este să jucați cu toate cele 21 de linii – în acest caz, șansele de a obține o combinație câștigătoare cresc pe deplin.

În timpul învârtirii, jucătorul poate opri una dintre liniile verticale cu ajutorul butoanelor “HOLD” 1, 2, 3, 4 și 5. Astfel, fiecare utilizator este capabil să influențeze direct procesul de joc.

Atunci când o combinație câștigătoare a renunțat la o combinație câștigătoare, sistemul oferă utilizatorului posibilitatea de a juca un joc bonus. În acest mod, jucătorului i se va propune să deschidă o carte din stânga, pe care va trebui să o bată cu cartea de rang superior. Pentru a face acest lucru, puteți folosi același buton “HOLD” și numerele 1, 2, 3, 4, 5. Dacă vă întoarceți să fiți suficient de norocos, premiul dvs. este dublat, dar dacă nu – pierdeți acest pariu. Merită să riscați doar atunci când suma combinației câștigătoare nu este foarte mare și există toate șansele de a câștiga bonusul.

Cel mai periculos lucru în astfel de runde bonus este emoția și entuziasmul. Fiți atenți și nu încercați să bateți cărțile tot timpul.

Trebuie remarcat faptul că cantitatea de variații ale jocului și de imagini de pe terenul de joc ar putea face ca jucătorii noi să fie puțin confuzi, așa că au nevoie de ceva practică înainte de a juca efectiv. Pentru a face acest lucru, mergeți la meniu și alegeți opțiunea “bani virtuali” (puncte nominale). Acest lucru vă va ajuta să învățați cum să utilizați slotul și să evitați acțiunile inutile în viitor.

Toate informațiile despre combinații, multiplicatori și plăți sunt afișate atunci când faceți clic pe butonul “Ajutor”. Făcând clic pe acesta, utilizatorul deschide meniul informativ cu toate tabelele și datele despre combinații și scenarii posibile de câștig.

Nu este atât de dificil să înveți totul despre Slotopol slot. Cel mai important, ar trebui să alegeți strategia corectă pentru a obține nu numai plăcerea, ci și niște bani, pe care îi puteți cheltui pe călătorii reale.