1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, medie: 4.54 în afară de 5)
Loading...

Beetle Mania Deluxe slot este o piesă vie a naturii care îi așteaptă pe jucătorii norocoși și încrezători.

Acest joc este perfect pentru cei care caută câștiguri mari și emoții de neegalat. Aici puteți găsi tot ce are nevoie un jucător: risc, multiple simboluri interesante și bonusuri. În plus, toată lumea se poate bucura de acest joc de păcănele fără înregistrare și fără nicio investiție. Dacă nu sunteți dispus să vă asumați riscuri reale și doriți doar să încercați slotul, aceasta este o opțiune perfectă pentru dumneavoastră.

Beetle Mania Deluxe slot pune la dispoziție 5 role și 10 linii. Acest slot oferă pariuri cu sume destul de modeste. Puteți paria între 1 și 5 credite pe linie, în timp ce numărul maxim de linii este de 9. Pariul maxim pe rotire este de 45 de credite. Odată selectat pentru a juca gratuit, veți primi 1000 de credite.

Suma finală a premiului este determinată prin înmulțirea sumei pariate cu un raport listat în tabelul de plăți al slotului. Pentru a vedea multiplicatorii, trebuie doar să apăsați butonul INFO.

Pentru a lansa rotirea rolelor, apăsați butonul START. De asemenea, un buton special este disponibil pentru a activa modul de pornire automată, care se încheie odată ce apare o combinație câștigătoare.

În Beetle Mania Deluxe slot, Wild-ul este reprezentat de o imagine a albinei. Acesta poate înlocui orice alte simboluri (cu excepția imaginilor cu bile și a gărgăriței). Atunci când este prezent pe ecran, acest simbol îi aduce jucătorului 10 rotiri gratuite și multiple oportunități de a crește considerabil premiul final.

O insectă dungată este un alt simbol valoros în acest joc. Dacă pe ecran apar 1, 2 sau 3 imagini ale acestui animal, pariul dumneavoastră poate fi multiplicat de până la 1000 de ori!

Un melc grijuliu, un fluture și o omidă furioasă sunt simboluri mai ieftine, care pot forma și ele combinații câștigătoare.

Cărțile oferă oportunități suplimentare de câștig. De exemplu, Asul și Regele vă pot aduce între 10 și 200 de credite, în timp ce Valet, Regina și 10 vă vor aduce 2, 20 și 100 de credite, în mod corespunzător.

Dacă se aliniază trei simboluri de bancnotă, jucătorul primește o rotire gratuită.

În general, slot Beetle Mania Deluxe are reguli destul de interesante, în care jucătorul poate primi premii mari dacă face ca simbolurile unice să se potrivească cu o varietate de combinații câștigătoare.

Joc de risc

De fiecare dată când apare o combinație câștigătoare, jucătorul poate decide să joace gratuit un joc cu risc special, care oferă o oportunitate suplimentară de a dubla premiul. Pentru a lansa jocul, trebuie doar să apăsați orice buton care poartă o imagine a unei suite de cărți. Dacă reușiți să ghiciți culoarea – neagră sau roșie – premiul dvs. va fi dublat. În caz contrar, acesta va fi resetat.

Jocuri gratuite

Beetle Mania Deluxe  slotoferă o funcție de jocuri gratuite. Vă puteți bucura de această oportunitate de fiecare dată când apar trei sau mai multe imagini ale biletului. Ultima sumă pariată este asumată pentru jocul gratuit. Dacă o gărgăriță apare pe rola centrală în timpul acestui joc, câștigul este multiplicat cu 2.

Jucătorii de orice nivel de experiență pot stăpâni cu ușurință jocul doar încercând butoanele disponibile pe ecran. Puteți verifica oricând soldul dvs. referindu-vă la caseta de credit. Butoanele Plus și Minus sunt aici pentru a vă ajuta să definiți numărul de linii. Butonul Bet/Line arată câte credite puteți paria pe fiecare linie, în timp ce butonul Bet arată pariul total pe învârtire.

Deși este destul de simplu, gameplay-ul este interesant și captivant. Cu cât pariați mai mulți bani, cu atât mai mari sunt șansele de a obține un premiu mare. Ca de obicei, pariorii sunt liberi să vină cu propriile strategii pe care se așteaptă să fie profitabile. Așadar, investiți timp pentru a vă găsi propria cale spre câștig. La rândul său, Beetle Mania Deluxe slot oferă o soluție bună pentru cei care caută să combine experiența amuzantă și premiile în bani cu adevărat mari.