1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.59 în afară de 5)
Loading...

Bananas Go Bahamas slot este un joc de noroc de călătorie cu fructe, cu o plajă răcoroasă, soare fierbinte și apă caldă.

Locuitorii suculenți ai stațiunii se distrează pe 5 tobe și 9 linii. Gama de tarife este largă: de la 1 la 100 de credite. Prin apăsarea butonului “Start”, porniți rotația rolelor și mergeți la călătoria pe mare.

Pe plaja însorită veți fi în companie:

  • Banane elegante – cu coeficienți 10, 250, 2500, 9000;
  • Căpșuni drăguțe și Pepeni leneși – 2, 25, 125, 750;
  • Ananas puternic – 20, 100, 400;
  • Portocale strălucitoare și Nuci de cocos solide – 15, 75, 250;
  • Valize de călătorie – 18, 45, 180, 4500;
  • Simboluri de cărți A, K – 10, 50, 125;
  • 9 – 2, 5, 25,100;
  • J, 10, Q – 5, 25, 100.

O banană veselă joacă rolul de simbol wild și dublează șansele de plată pentru orice simbol, cu excepția valizei. Toate detaliile câștigurilor sunt înregistrate în tabelul de plăți.

Runda bonus

Dacă pe ecran apar trei valize, utilizatorul are șansa de a folosi rotiri gratuite. Și chiar dacă cad două valize, succesul este garantat, deoarece acest simbol servește drept scatter și poate fi localizat oriunde. Puteți prinde din nou valizele prețioase, apoi rotirile gratuite vor începe din nou.

Runda de risc

Dacă câștigați, sunteți invitat să participați la runda de risc. Utilizatorul trebuie să ghicească culoarea suitei de cărți. Dacă răspunsul este corect, câștigurile se vor dubla.

Opțiunea automată în Bananas Go Bahamas slot

Puteți folosi tasta “Auto Play”. În acest caz, tobele se rotesc fără oprire, reumplând în mod constant caseta de bani.

Să studiem gratuit panoul de control și regulile jocului în modul demo. Bara de navigare are butoane pentru selectarea liniilor și a ratelor, activarea modului de joc dorit și a sunetului.

Bananas Go Bahamas slot este un slot confortabil, luminos și colorat, cu beneficii cool dovedite. Nu orice producător acordă atât de multă atenție graficii și designului de sunet, ca Novomatic. Aparatele lor de jocuri de noroc se disting întotdeauna prin designul lor unic și stilul special. Combinațiile de premii sunt însoțite de sunete plăcute.

După ce ați terminat antrenamentul gratuit, învățați butoanele și alegeți tactica pentru joc, treceți-l în modul real.

Pentru a face acest lucru, trebuie să completați un formular de înregistrare în cazinoul online preferat și să faceți un depozit de dorit. Aparatul de slot Bananas Go Bahamas vă va oferi o vacanță minunată pe plaja însorită și premii mari.