1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi, medie: 4.64 în afară de 5)
Loading...

Odysseus 2 slot este un aparat de jocuri de noroc pe tema legendarului erou antic grec.

Odiseu este un om care a avut ideea calului, permițând să se debaraseze de rezistența Troiei. Odysseus 2 slot va oferi tuturor șansa de a reîmprospăta memoria civilizației, care a devenit o sursă a tuturor culturilor ulterioare, moderne.

Banii pot fi câștigați cu războaie și capturi. Grecii antici erau jucători periculoși. Odysseus a fost în război cu Troia, deoarece războaiele din Grecia Antică puteau aduce un profit considerabil pentru organizatorii lor.
Dacă jucătorul din Regatul Unit a intenționat să afle fiabilitatea miturilor despre bogățiile grecilor, atunci Odysseus 2 slot va prezenta povestea istorică excelentă cu cinci role tradiționale, cu trei cărți de drop-out pe fiecare.

Este posibil să se bucure de spiritul acestui joc cu reguli clasice gratuit și fără înregistrare. Puteți alege orice număr de linii active (de la 1la 30), apăsând butonul Linii, oferindu-i o rată de dorit, apăsând tasta Bet.

Toate pariurile, inclusiv pariul MAX BET, se fac în funcție de suma de bani. Puteți găsi orice informație în fereastra corespunzătoare, numită CREDIT.
Imaginile de înaltă calitate din slotul Odysseys 2 pot crește pariurile.

Există o coroană, care îți mărește pariul de 5 ori, o amforă și o monedă antică – de la 15, o cască tare – de la 20. Suma crescută a premiului este afișată într-o fereastră de WIN. Imaginea unei planșe și a binecunoscutului cal din Troia și portretul lui Odysseys vor aduce premiul maxim jucătorului, care apasă tasta SPIN pentru a începe un joc. Este posibil să aruncați o privire asupra tuturor coeficienților simbolurilor apăsând tasta Pay Table.

Grecii antici își onorau zeii și destinul. Pallada era cel mai apreciat dintre ei. Simbolul ei la o combinație de joc reușită îi aduce jucătorului rotiri gratuite: de la 10 la 100. Este, probabil, cel mai plăcut și profitabil bonus de joc care poate crea combinații cu simbolul Pallada, crescând numărul de rotiri gratuite și probabilitatea de jackpot. Semnul destinului este simbolul Odysseys, acesta poate înlocui orice imagine și poate crește costul unui premiu sau poate crea o combinație de joc avantajoasă. Procesul de joc al slotului Odysseys 2 este urmat de o muzică ușor stilizată, care își schimbă viteza în timp ce jocul durează.

Odysseus 2 slot va oferi jocul de risc fiecărui jucător din România. Norocosul poate dubla premiul renunțat, după ce a ghicit culoarea cărții închise, dar chiar să cvadrupleze acest premiu dacă să riște și să ghicească culoarea concretă a acelei cărți.

Oferta de runde de joc de risc continuă până la pierdere.

Procedura de înregistrare rapidă este simplă și nu ocupă mult personal deloc. Aceasta va deschide unui jucător, având interes pentru istorie, calea spre studierea mitologiei grecești în slotul Odysseys 2.