1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, medie: 4.47 în afară de 5)
Loading...

Circus HD slot este un joc de noroc despre un circ ambulant cu o echipă de actori profesioniști.

Pe arena virtuală se află acrobați aerieni, lei dresați, vrăjitori, magicieni și un clovn fermecător ca erou principal. Propriul tău circ astăzi, asta este absolut simplu!

Circus HD slot a fost produs de compania World Match, care este bine-cunoscutul dezvoltator de jocuri video. Pregătiți-vă pentru acest spectacol: totul se învârte, scânteiază, cele cinci role sunt aprinse și vă simțiți ca în arenă, unde cele 21 de benzi orizontale vă permit să invitați pe scenă fie unii artiști, fie întreaga trupă deodată. Cu ajutorul meniului ușor de utilizat, puteți stabili ce număr de linii este activ în timpul jocului.

Jocul de păcănele apare în fața utilizatorului într-un design foarte colorat și plin de viață. Fiecare întoarcere reușită a tobelor este însoțită de o animație uimitoare: forțoșii se joacă cu gantere grele, gimnaștii aerieni grațioși fac piruete, leul mârâie și clovnul zâmbește.

Folosiți butonul “Linii”. Pentru a varia pariul total pe linie, apăsați butonul “Bet Level”. În joc există cinci niveluri ale pariurilor, fiecare dintre acestea corespunzând unei anumite sume de la 0,01 la 2 lire sterline. Suma totală pe care o puneți la fiecare învârtire poate ajunge la 50 de lire sterline. Pentru a paria maximul, folosiți funcția “Max Bet”.

Pentru a vă permite să vă relaxați în timp ce jucați, producătorul vă oferă modul “Joc automat”. În acest regim, rolele se rotesc automat. Pe ecran, veți vedea, de asemenea, caracteristici utile, cum ar fi setările jocului, tabelul de prețuri și regulile de joc.

Pentru a obține rotația gratuită, aveți nevoie de cel puțin trei simboluri “Magic Spin” pe role. Acest simbol reprezintă un clovn cu umbrela. Pe simbolul bonusuri vedeți femeia Mime. Pentru a avea acces la jocul bonus, trebuie să adunați două dintre aceste simboluri pe aceeași linie de plată. În afară de aceste simboluri speciale, este disponibil și simbolul wild.

Circus HD slot le va permite jucătorilor să se simtă în interiorul cortului de circ, unde arena este acoperită de artiști de talie mondială, care își pun tot sufletul în spectacolul lor. Acest sentiment uimitor vine datorită performanței magnifice a graficii și a efectelor speciale.

Aveți o mare oportunitate de a admira priveliștea, de a obține bonusuri, de a învăța funcțiile tastelor de control. Celulele de control vă permit să vă schimbați:

  • Numărul de benzi active;
  • Mărimea pariului pe o linie;
  • Includeți o rundă automată;
  • Pentru a elimina sunetul;
  • Pentru a selecta miza maximă;
  • Pentru a deschide tabelul de plăți și regulile jocului.

Jucătorii isteți aleg cel mai mare pariu și activează simultan toate benzile de joc, ceea ce le aduce cele mai mari câștiguri.

Jocul Risk.

După ce faceți clic pe butonul “Gamble”, cortina deschide mai multe cărți. Cartea selectată de jucător trebuie să fie mai mare decât cea a dealerului, atunci premiul se dublează și se poate repeta de mai multe ori.

Ultimele caracteristici

Circus HD slot, Clovnul apare și el în cel mai neașteptat moment și aduce cele mai mari premii. Printre altele, el este capabil să înlocuiască actorii lipsă în lanț. Astfel de personaje se numesc WILD, ele sunt cele mai dorite și solvabile pe ecranul de joc.

Iluzionistul din slot Circus HD este, de asemenea, capabil să ofere un bonus mare. Maimuțele, elefanții și leul vor aduce, de asemenea, surprize spectatorului. Fiecare personaj trebuie să fie localizat în locul potrivit și în compania potrivită. Artiștii tăi favoriți ți-au pregătit nu numai numere fabuloase, ci și premii fantastice, care au o valoare reală!