1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.59 în afară de 5)
Loading...

Night Out slot îți oferă oportunitatea de a intra în joc și de a învăța rapid un joc competent cu pariuri mici.

Night Out este o mașină de jocuri online și ar fi mai corect să o numim petrecere în casă. Compania PlayTech îi oferă jucătorului care din greșeală și-a băgat un picior sau a răcit, să apară la o petrecere nocturnă neobișnuită.

Bărbatul se găsește brusc la o petrecere distractivă, de lungă durată, cu o varietate de băuturi alcoolice ușoare și exotice, cu fete drăguțe, care dansează și se distrează, și poate găsi aici și o ocazie inedită de a câștiga niște bani pe ecranul propriului monitor.

Acest slot Night Out îi va oferi celui care a decis să se distreze – să flirteze și să danseze cu fetele, și să participe la tombolele de la petrecere – puteți face acest lucru fără a părăsi un scaun confortabil de acasă, o oportunitate excelentă de a produce tot ceea ce are petrecerea, doar răsucind toba o singură dată.

Este ușor de jucat acest joc de Night Out slot. Dacă doriți să jucați un aparat de joc Night Out, trebuie să învățați regulile și caracteristicile jocului. Trebuie să apăsați tasta corespunzătoare – Start.

Puteți roti cele 5 tobe tradiționale, care, în fiecare moment, au 3 imagini, simboluri; fiecare simbol are o valoare diferită. Simbolurile au cotloane și zigzaguri de 20 de linii de joc active, al căror număr poate fi ales de către jucător însuși. Puteți începe cu numărul 1 și folosiți butonul – Select Lines.

Pariul pe fiecare linie se face prin apăsarea săgeților care încadrează butonul corespunzător – BET. Băuturile alcoolice multicolore, turnate în pahare, vor oferi cel mai mic, dar nu mai puțin binevenit și semnificativ beneficiu, începând cu 3 căderi proprii. În joc, un cocktail servit într-un pahar special – cocktail de ananas, poate oferi un câștig cu 2 dintre căderile sale, iar exotismul cocktailurilor atrage fetele. Cu 2 apariții pe orice linie activă, fetele fermecătoare – blonde, roșcate și brunete – încep, de asemenea, să aducă câștiguri, însă, fiecare fată – propriile câștiguri.

Atunci când joci în aparatul de slot Night Out, poți, de asemenea, să iei bonus fallouts – cadouri – diferite simboluri speciale – fată dansatoare în lumina reflectoarelor. Dacă aveți aceste diferite simboluri speciale pe terenul de joc, începând cu 3 apariții, acestea vă vor oferi posibilitatea de a roti gratuit tobele (până la 20 de rotații).

Acest simbol va crește, de asemenea, valoarea premiului – prin înmulțirea pariului total pe linie, adăugându-se la câștigurile de pe linie. Simbolul-imagine wild – paharul de bere – va permite să formeze și chiar să creeze mai multe combinații de câștiguri, înlocuind orice alt simbol-imagine, cu excepția simbolului special.

Un pahar cu bere într-un Night Out slot nu poate înlocui un simbol bonus vesel – un chelner zâmbitor care pică pe tobele 1 și 5 va oferi un joc cu premii de până la 20 de rotații ale tobelor – o astfel de loterie în care va trebui să alegeți un partener pentru dans, care ar trebui să fie întreținut cu un cocktail, sperând la un jackpot uriaș. Toate valorile numerice pentru câștigul unei mișcări de succes în joc sunt prezentate în forma corespunzătoare – tabelul de câștiguri, unde, pe lângă valorile numerice ale multiplicităților, puteți găsi distribuțiile tuturor celor 20 de linii active, în toată varietatea configurațiilor și îndoiturilor lor.

Pentru un joc gratuit la Night Out slot (dacă doriți să vă reîmprospătați cu un ceai sau o băutură mai romantică, fără a întrerupe fluxul jocului de noroc) există un Autogame.

Autogame-ul începe prin apăsarea butonului cu același nume. Acesta se va desfășura, ghidat de ultimul pariu, în limita resurselor disponibile. Jucătorul poate vedea resursele în caseta corespunzătoare – CONT. Autogame-ul continuă până în momentul refuzului din acesta.

Jocul de risc este lansat prin butonul corespunzător – RISK. Acest buton vă permite să dublați valoarea premiului prin selectarea uneia dintre cele 4 cărți închise. Această carte va bate, de asemenea, cartea pe care o deschide dealerul. Jucătorul continuă acest joc până la pierdere (atunci întregul câștig este resetat) sau până când jucătorul îl abandonează.

Un joc special în aparatul Night Out este jocul de noroc și emoțional. Jocul încurajează intuiția, este prevăzut și pentru situația în care (după ce a figurat în procesul de joc) un iubitor de distracții nocturne va veni cu ideea de a juca pe bani reali cu câștiguri reale probabile.

Jocul (separat de fluxul principal al jocului) se lansează cu tasta corespunzătoare – Dollar Point. Jocul oferă posibilitatea jucătorului de a face o alegere de 5 numere din 49 de numere care vor fi lansate la începutul jocului principal. Câștigul va fi asigurat de căderea cu succes a numerelor selectate, dacă aveți noroc.

Petrecerea foarte emoționantă de acasă te-a așteptat deja, cu toate atributele unui eveniment de club și cu o probabilitate mare de câștig considerabil.